Kontain - Drive-in Storage

Om oss

Om Kontain

Kontain grundades utifrån en tes att alla kunder vill kunna nå sina förråd direkt från bilen - något vi valde att kalla för drive-in förråd. Vi erbjuder en smidig, säker och kostnadseffektiv tjänst till privatpersoner och företag som är i behov av extra utrymme.

Vi alla genomgår förändringar i livet som ibland innebär att man behöver extra utrymme och då är förråd en smart lösning. Vi tror på hållbarhet, och det innebär att man ska spara, återanvända och sälja sina prylar i stället för att slänga och köpa nya, då det förstnämnda leder till ett långsiktigt mer cirkulärt samhälle. Under tiden ser vi såklart till att vi förvarar dina saker i ett säkert och prisvärt förråd.

Kontain strävar efter att bli helt klimatneutrala genom att installera solceller på alla våra anläggningar. Detta kommer på sikt leda till att vi ska bli det grönaste förrådsföretaget på marknaden. Vi vill öppna massvis av anläggningar i hela Sverige då vi tycker oss veta exakt vad du som kund vill ha; nämligen ett smidigt och enkelt förvaringsalternativ utan något knussel. Det är också därför vi är så populära bland våra kunder - vi erbjuder schysta villkor till en rimlig peng med direktaccess - och det vill vi fortsätta göra för all framtid.

Kontain är stolt sponsor till Hope Worldwide Sweden och CareforUkrainare

Hopelogga1.jpg
CareforUkrainare.jpeg
kontain-bil

Ring oss

Vill du hyra förråd? Eller har du frågor om våra tjänster? Ring oss så hjälper vi dig!

Mejla oss

Hör av dig till vår support och kundservice via e-post. Vi svarar alltid inom 24 timmar!

Vi är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. Kontakta oss via telefon, e-post eller chatten nere i högra hörnet av din webbläsare.

 

Kontain-logo-yellow-CMYK

Telefon:
08-24 1234

Kontain är medlemmar i Swedish Self Storage Association