Kontain - Drive-in Storage

Vallentuna

kontain-bil

Vallentuna

Skyttevägen 2, 186 91 Vallentuna

HYRA FÖRRÅD PÅ VÅR NYASTE ANLÄGGNING I VALLENTUNA! 

Nu har vi äntligen öppnat vår nyaste drive-in förrådsanläggning på attraktiva Skyttevägen 2 i Brottby. Dom elektriska grindarna är nu öppna för både företag och privatpersoner att hyra extra utrymme.  Kontain erbjuder säkra, billiga och smidiga förvaringslösningar där alla våra förråd har direktaccess från bil, så att du som kunde enkelt kan lista in och ur ditt förråd., 

Alla våra förråd i Vallentuna är isolerade vilket innebär att du kan känna dig säker på att dina saker är tryggt och torrt förvarade hos oss. Du bokar enklast online men kan också ringa, mejla eller chatta med vår kundtjänst  så hjälper vi dig gärna att svara på eventuella frågor du har om förråd och att boka direkt över telefon. 

Vallentuna är en tätort som växer kraftigt med många lokalt baserade företag som ofta är i behov av extra utrymme i samband med att man växer eller minskar sin verksamhet. Dessutom är det många privatpersoner som är i behov av extra utrymme. Vår anläggning i Vallentuna ligger 10 minuter från Vallentuna centrum i Brottby.

Våra förråd kommer som alltid i tre olika storlekar så att vi kan ha en lösning som matchar just dina krav och preferenser. Vi erbjuder förråd i storlekarna; stor (14 kvm eller 33 m3), mellan (7 kvm eller 16 m3) och liten (3.5 kvm eller 8 m3). Vi brukar alltid informera våra kunder om att förråd rymmer betydligt mer än man kan tro då man har möjlighet att stapla föremål på höjden.

Våra förrådsmoduler är tillverkade för att man ska förvara saker i skandinaviskt klimat, vilket innebär att alla förråd är isolerade och väl ventilerade utan risk för fukt eller kondens. Kom dock ihåg att, precis som i ett garage, ska man inte lägga in blöta saker i förrådet då detta kan leda till ökad risk för fukt. Vi brukar rekommendera våra kunder att inte förvara de ömtåligaste ägodelarna i  förråd, som exempelvis elektronik, dyra kläder eller konst

Är du på jakt efter billig förvaring men som inte tummar på kvalitet eller säkerhet i Vallentuna med omnejd så har du kommit rätt! Har du ett speciellt önskemål så tveka inte att höra av dig så är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig med dina förvaringsbehov.

Karta: Skyttevägen 2A.

Öppettider:

05:30 - 23:00

Kontakt:

Mail: info@kontain.se
Tel: 08-24 12 34

Adress:

Skyttevägen 2, 186 91 Vallentuna

Hitta hit:

Hyr förråd hos Kontain smidigt, säkert och enkelt. Bilresan tar mindre än tio minuter från centrala Vallentuna. Adressen är Skyttevägen 2 och ligger i Brottby.

Med bil

Från Vallentuna centrum tar 3:e avfarten in på Angarnsvägen/väg 268. Efter ca 5,3 km svänger du vänster till Gamla Norrtäljevägen/väg 268. Efter ca 3 km svänger du höger till Skyttevägen och du ser våra vita förrådsmoduler på höger sida.

Med buss

Ta buss 665 mot Kårsta från Vallentuna station. Gå av på Granberga station och gå de sista 400 metrarna till vår anläggning på Skyttevägen 2. Resan tar ca 20 minuter och avgångar hittar du på SLs hemsida.

Våra förrådstyper

3.5m2

Liten

Ca 3.5㎡

På 6-10 kubikmeter får man plats med ca 20-40 flyttkartonger. Passar utmärkt för trädgårdsredskap, kontorsmaterial och lådor etc.

7m2

Mellan

Ca 5-7㎡

På 10-16 kubikmeter får man plats med ca 60-100 flyttkartonger. Passar utmärkt för trädgårdsredskap, kontorsmaterial och lådor etc.

14m2

Stor

Ca 14㎡

På 25-35 kubikmeter får man plats med ca 350 flyttkartonger eller bohag från en lägenhet på 90 kvadratmeter.

Ring oss

Vill du hyra förråd? Eller har du frågor om våra tjänster? Ring oss så hjälper vi dig!

Mejla oss

Hör av dig till vår support och kundservice via e-post. Vi svarar alltid inom 24 timmar!

Vi är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. Kontakta oss via telefon, e-post eller chatten nere i högra hörnet av din webbläsare.

 

Kontain-logo-yellow-CMYK

Telefon:
08-24 1234

Kontain är medlemmar i Swedish Self Storage Association