Kontain - Drive-in Storage

Västerås

Västerås

Omformargatan 18D, 721 37 Västerås

HYRA FÖRRÅD I VÄSTERÅS PÅ VÅR DRIVE-IN FÖRRÅDSANLÄGGNING (SELF-STORAGE)!

Våra elektriska grindar är öppna för alla som behöver hyra förråd. Om ni har behov av ett säkert, billigt och isolerat förråd med drive-in möjlighet, hör av dig till oss! Du bokar enkelt online men kan också ringa, mejla eller chatta med oss så hjälper vi dig gärna. Västerås är en tätort som växer och är residensstaden för Västmanlands län. Vår anläggning ligger på Omformargatan i Tunbytorp precis norr om Västerås centrum.

På vår anläggning i Västerås erbjuder vi enbart isolerade förvaringscontainrar. Våra förråd kommer i 3 olika storlekar för att passa alla olika typer av förvaring; för den med mycket saker har vi storlek stor (14 kvm eller 33 m3), för den med lite mindre har vi storlek mellan (7 kvm eller 16 m3) och sen vår minsta förrådsstorlek liten (3.5 kvm eller 8 m3). Förråd rymmer mer än man kan ana eftersom du kan stapla saker på höjden.

Våra förrådscontainrar har många ventiler som ser till att det inte blir någon fukt eller kondens i förråden. Dessa containrar är skapade för att användas för just förvaring, vilket innebär att dom är väl anpassade för just det ändamålet. Men det kan vara bra att inte lägga in blöta saker i förrådet, då detta kan leda till ökad risk för fukt. Förvara heller inte de ömtåligaste ägodelarna i dessa förråd, till exempel elektronik eller kläder.

Söker ni säkra förråd med möjlighet att köra hela vägen fram med bilen i Västerås med omnejd är vi det absolut bästa alternativet! Hör av dig så hittar vi lösningar som passar just för just dig eller ditt företag.

Karta: Omformargatan 18D

Öppettider:

05:30 - 23:00

Kontakt:

Mail: info@kontain.se
Tel: 08-24 12 34

Adress:

Omformargatan 18D, 721 37 Västerås

Hitta hit:

Att hyra förråd hos Kontain är enkelt och smidigt. Bilresan tar mindre än tio minuter från centrala Västerås. Adressen är Omformargatan 18D och ligger i Tunbytorp industriområde.

Med bil

Från Västerås centrum kör du Kör norrut på Vasagatan mot Hantverkargatan, sväng sen höger på Norra Ringvägen och därefter vänster till Kristiansborgsallén. Följ Berglandsvägen / väg 56 mot Nyängsleden. I rondellen tar du 3:e avfarten in på Nyängsleden, sväng sen höger in på Omformargatan. Du ser våra vita förrådscontainrar stå uppradade på höger sida.

Med buss

Ta buss 21 från Västerås Central mot Tillberga. Gå av vid Lundamotet och gå sedan sista biten till Omformargatan tills du når vår anläggning. Resan tar ca 15-20 minuter. Hitta en avgång som passar dig på VLs hemsida.

Våra förrådstyper

3.5m2

Liten

Ca 3.5㎡

På 6-10 kubikmeter får man plats med ca 20-40 flyttkartonger. Passar utmärkt för trädgårdsredskap, kontorsmaterial och lådor etc.

7m2

Mellan

Ca 5-7㎡

På 10-16 kubikmeter får man plats med ca 60-100 flyttkartonger. Passar utmärkt för trädgårdsredskap, kontorsmaterial och lådor etc.

14m2

Stor

Ca 14㎡

På 25-35 kubikmeter får man plats med ca 350 flyttkartonger eller bohag från en lägenhet på 90 kvadratmeter.

Ring oss

Vill du hyra förråd? Eller har du frågor om våra tjänster? Ring oss så hjälper vi dig!

Mejla oss

Hör av dig till vår support och kundservice via e-post. Vi svarar alltid inom 24 timmar!

Vi är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. Kontakta oss via telefon, e-post eller chatten nere i högra hörnet av din webbläsare.

 

Kontain-logo-yellow-CMYK

Telefon:
08-24 1234

Kontain är medlemmar i Swedish Self Storage Association