Nu erbjuder vi flyttjänster!

Nu erbjuder vi flyttjänster!

Vi på Kontain är glada att meddela att vi nu även erbjuder flyttservice när du flyttar till eller från ditt förråd. Vi förstår att flytt kan vara stressigt och tidskrävande, och vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hantera din flytt.

Vårt professionella flytt team är erfarna och utbildade med alla behörigheter för att säkerställa att din flytt går smidigt och effektivt. Vi tar hand om allt från packning och transport till montering och installation, så att du kan fokusera på att komma in i ditt nya hem eller organisera ditt förråd.

Oavsett om du flyttar till eller från ditt förråd, kan du lita på att vi kommer att hantera dina ägodelar med omsorg och säkerhet. Vi har rätt utrustning och fordon för att säkerställa att din flytt går smidigt och att dina ägodelar är skyddade under hela processen.

Kontakta oss idag för att boka din flytt eller för att få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flytt och göra hela processen så enkel och bekväm som möjligt.

Ring på 08-241234 eller mejla oss på info@kontain.se för mer information.

Ring oss

Vill du hyra förråd? Eller har du frågor om våra tjänster? Ring oss så hjälper vi dig!

Mejla oss

Hör av dig till vår support och kundservice via e-post. Vi svarar alltid inom 24 timmar!

Vi är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. Kontakta oss via telefon, e-post eller chatten nere i högra hörnet av din webbläsare.

 

Kontain-logo-yellow-CMYK

Telefon:
08-24 1234

Kontain är medlemmar i Swedish Self Storage Association