Kontain - Drive-in Storage

Köpvillkor

Om Kontain

Kontain AB, org. nr. 559143-8980, (”KONTAIN”, ”Vi” eller ”oss”) hyr ut containrar och förrådsmoduler till företag och privatpersoner i Sverige.

Priser

Alla priser på uthyrning av förråd är listade inklusive moms

Leveranstid

När betalning är genomförd får kunden access till containern så snart han / hon önskar på startdagen.

Automatisk betalning

Vid betalning i vår online betalningslösning samtycker köparen att betalningskortet blir registrerat för automatisk betalning 1 gång per månad. Kunden kan närsomhelst ändra vilket kort som skall vara aktivt.

Retur och ångerfrist

Kunden har 7 dagars ångerfrist från beställning. Ångerfristen bortfaller från och med det datum som är angett i startdatum under beställningen. Detta gör du antingen genom att avboka ditt avtal under mina sidor, eller kontakta oss via telefon eller e-post.

Support

Kunden har rätt till gratis telefon och email support så länge denne är kund hos Kontain AB.

Reklamation

Du bör undersöka alla varor noggrant vid mottagandet för att förvissa dig om att de är felfria och att det är rätt antal produkter som var beställt. Meddela oss snarast efter mottagandet av dina beställda produkter om något inte stämmer. Detta görs enklast via telefon eller e-post.

Integritetspolicy

Vår integritetspolicy hänvisar vi till dokumentet Hantering av Personuppgifter. Vår integritetspolicy gäller för alla personuppgifter vi behandlar, och är inte enbart begränsat till bara de som köper våra tjänster.

Reservationer

Vi reserverar oss från eventuella skrivfel och reserverar oss rätten att ändra publicerade priser utan vidare varsel. Du måste ha fyllt 18 år för att handla online hos oss.

kontain-bil

Ring oss

Vill du hyra förråd? Eller har du frågor om våra tjänster? Ring oss så hjälper vi dig!

Mejla oss

Hör av dig till vår support och kundservice via e-post. Vi svarar alltid inom 24 timmar!

Vi är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. Kontakta oss via telefon, e-post eller chatten nere i högra hörnet av din webbläsare.

 

Kontain-logo-yellow-CMYK

Telefon:
08-24 1234

Kontain är medlemmar i Swedish Self Storage Association